Welkom op mijn pedicure site. Mijn naam is Elini Amorim, na mijn afrond opleiding ben ik gediplomeerd pedicure maar ook Medisch Pedicure, tevens ben ik lid van de landelijke branche organisatie van de voetverzorging Pro-Voet. Een pedicure die is aangesloten bij Pro-Voet voldoet aan landelijk vastgestelde opleidings- en exameneisen.

 

Wat is een Medisch Pedicure

De Medisch Pedicure heeft naast de basisopleiding de studie 'Medisch Pedicure' doorlopen. Naast het behandelen van de Diabetische- en / of Reumatische voet mogen zij alle soorten risicovoeten behandelen. De zogenaamde risicovoeten kunnen o.a. ontstaan zijn ten gevolge van Diabetes, Reuma, hart- en vaatziektes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. De Medische Pedicure is speciaal opgeleid voor de behandeling van deze doelgroepen. Verder past de Medisch Pedicure specialistische technieken toe. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. Afhankelijk van de aandoening en pijnklachten gebruikt de Medisch Pedicure verschillende technieken.

 

Uw Voeten

 
Er zijn heel wat redenen om aandacht te besteden aan uw voeten. U loopt er de hele dag op rond en ze zijn een wezenlijk onderdeel van uw dagelijks functioneren. Dat ze veel te verduren hebben moge duidelijk zijn. Met zijn tweeën moeten ze een heel mensengewicht dragen. Ze lopen wat af op een dag en moeten zo veel kunnen doorstaan. De voet is een ingewikkeld deel van het lichaam. Een voet heeft maar liefst 26 botten, 33 gewrichten, 107 pezen en 19 spieren. De moeite waard dus om uw voet eens van dichter bij te bekijken en vooral wat meer aandacht te geven.

 

 De Pratijk 

Mijn pedicure praktijk bevind zich in Purmerend Zuid. Mijn Behandelruimte is op de begane grond, de ingang tot binnen praktijk is rollator en rolstoel toegankelijk zonder drempel. Er is voldoende parkeerplaats in de buurt. De woning ligt centraal vlak bij Winkelcentrum Meerland. Op loopafstand is er twee bushaltes aanwezig. Binnenkort ga ik  mijn website aanpassen waar een routebeschrijvingen bij komt  met verschillende locaties en bushaltes. 

 
Ik werk met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. U ondergaat hierdoor een pijnloze en hygiënische behandeling. Tevens werk ik naar de beroepscode voor de voetverzorging, wat inhoudt dat ik hygiënisch,veilig en Milieubewust werk.

 

Met vriendelijke groet,

Elini Amorim rabelo